Fra øredobber til bangle armbånd, gullringer til sølv anheng, smykker kommer i mange former og størrelser. Det er mer å vite om hvert stykke enn akkurat hvilken farge det er og hvordan det passer. Du må også velge en vare som er av en kvalitet som varer, og da må du ta vare på den. Her er noen tips og triks for å hjelpe deg med å ha en flott smykkekolleksjon.

Kombiner gull- og sølvsmykker. Det som pleide å være «så ikke i mote» regnes nå som moderne og elegant. Gull øredobber kan brukes med et sølvkjede, eller du kan til og med parre gull- og sølvringer på den ene siden. Fargekombinasjonen går bra med alle antrekk også.

Prøv å bruke elementet for en liten stund for å se om det er behagelig og henger riktig. Dette vil også hjelpe deg å avgjøre om stykket er tilstrekkelig holdbar.

Hvis du lager dine egne øredobber, kan du gå til en sveisebutikk for å kjøpe aluminiumtråd. Du kan kjøpe ledningen der i en spole, som er langt billigere enn å kjøpe den i mindre mengder. Noen aluminiumtråd er også hypoallergen, noe som gjør den til det perfekte valget for personer med følsomme ører.

Du bør regelmessig rengjøre sølvsmykker. Du bør ikke la det bli svart eller grått. En billig, og enkel, måte å effektivt rense smykker er å pusse brikkene akkurat som du ville dine egne tenner. Bare legg litt tannkrem på en tørr klut og gni. Rengjør på kort tid.

For å hjelpe smykker opprettholde størst mulig verdi du bør sikte på å holde den i en perfekt tilstand. Ikke bare vil det se bedre ut på deg, men det vil også hente en høyere spør pris bør du noen gang bestemmer deg for å selge den. Semi årlige turer til smykker butikken for regelmessig rengjøring vil bidra til å oppnå dette.

Hver gang du arbeider med å rengjøre huset ditt eller noe annet sted, bør du først fjerne eventuelle smykker du har på deg. Ikke bare er det en sterk mulighet for tap, men rengjøringskjemikalene kan være veldig sterke på dine fine smykker. Unngå disse problemene ved først å fjerne smykker.

Forstå de ulike kutt av en diamant vil gjøre smykker kjøpe mye enklere. Snittet av en diamant refererer til selve kuttet av diamant, ikke formen på diamant. Kuttet er svært viktig når du gjør en diamant smykker Kjøp fordi den bestemmer glans og den generelle gnisten faktor knyttet til elementet.

Ikke vær redd for å kjøpe sølv smykker. Gull elementer er utrolig dyrt akkurat nå, og sølv er «i». Søk etter produkter som er merket som sterling sølv fordi de har en stor mengde av metallet i dem. Ikke bare vil du spare penger, men du vil ha muligheten til å kjøpe et fint smykke som du kanskje har gått glipp av ellers.

Å lære om smykker er en viktig del av eierskapet, så vær stolt av at du søker kunnskap for å forbedre deg selv. Det vil tillate deg å ha nydelige stykker, som vil tåle tidens prøve, slik at du kan pryde deg selv med bare de beste. En diamant ER for alltid!